Retourneren

Retourneren en herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt, ongeopend en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Die kunt u vinden aan het einde van de algemene voorwaarden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Retourzending melden

Voordat u producten terugstuurt dient u deze producten bij Kitbestellen.nl aan te melden voor retour. Dit kan telefonisch 085 500 99 99 of per e-mail. U kunt e-mailen naar info@kitbestellen.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons het retouradres.

 

Indien na een gedeeltelijke retournering van een bestelling boven de € 50,- het bedrag van het aangekochte onder € 50,- excl. BTW komt zal er verrekening van de verzendkosten plaats vinden.

Hoogwaardige kit

Op zoek naar een duurzame oplossing voor al je kitproblemen? Ontdek onze hoogwaardige siliconenkit! Met zijn uitstekende duurzaamheid en waterbestendigheid biedt onze kit de perfecte oplossing voor schimmelvorming, lekkages en slechte hechting. Kies voor de beste kwaliteit en geniet van een langdurig resultaat met onze siliconenkit.

Door de grote vraag zijn sommige van onze producten soms niet op voorraad. We houden onze voorraadniveaus voortdurend in de gaten en verwachten doorgaans dat we elke productlijn binnen enkele dagen kunnen aanvullen.