Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Je hebt bij ons de keuze uit de volgende betaalmethodes:

  • AfterPay (alleen voor consumenten)
  • Bancontact
  • Belfius Direct Net
  • Creditcard
  • iDeal
  • PayPal
  • SOFORT Banking

AfterPay (alleen voor consumenten)

AfterPay voert voor kitbestellen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancontact

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. De aangesloten banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Het gebruik is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar en veilig.

 

Belfius Direct Net

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt direct gebruik maken van Belfius Direct Net zonder dat je jezelf hiervoor hoeft aan te melden.

Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling dan ook direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze Belfius Direct Net worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt.

 

Creditcard

Bij ons kan je betalen de volgende creditcards: Mastercard / Visa / American Express. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt jouw online betaling extra veilig.

 

iDeal

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna wordt je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

 

PayPal

PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kun je eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen. Ook kun je bij ons met je creditcard betalen.

Een PayPal-rekening is gratis wanneer je betaalt. Wil je betaald worden met PayPal, dan vragen wij hier een vergoeding voor.

Door eenvoudig je bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kun je veilig in binnen- en buitenland online betalen.

 

SOFORT Banking

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met Sofort kunnen uw klanten in binnen- en buitenland hun bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. Sofort is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.