Winkelwagen 0
×

Welkom, meldt u a.u.b. aan!

Log in met uw e-mail en wachtwoord. Heeft u nog geen account maak deze dan nu aan.

Nieuwe klant

Meld je dan nu aan!

Door het aanmaken van een account in onze webwinkel, kunt u sneller winkelen, blijft u op de hoogte van de status van uw bestelling, en kunt u de status van voorgaande bestellingen volgen.

SABA

47 artikel(en)

SABA Ecoseal Bio HM

SABA Ecoseal Bio HM is een afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van mechanisch zwaar belaste voegen en /of die microbiologisch worden belast. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €15,84 (incl. BTW €19,17) per stuk

SABA MS Floor

SABA MS Floor is een standvaste afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS Polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in (vloeistofkerende) vloeren. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €11,55 (incl. BTW €13,98) per stuk

SABA Primer 9002

SABA Primer 9002 is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van diverse ondergronden. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €9,93 (incl. BTW €12,02) per stuk

SABA Primer 9102

SABA Primer 9102 is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van niet poreuze ondergronden. Inhoud 1 liter. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €12,28 (incl. BTW €14,86) per stuk

SABA Primer H17

SABA Primer H17 is een 2-componentige epoxy primer voor poreuze ondergronden. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €15,68 (incl. BTW €18,97) per stuk

SABA Sealer MB-T

SABA Sealer MB-T is een 2-componentige, thixotrope, hoog chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 60%) voor het afdichten van staande voegen in verhardingsconstructies en/of toepassingen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €20,65 (incl. BTW €24,99) per stuk

Sababuild® 450

Sababuild® 450 is een afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (werkende) voegen in binnentoepassingen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €4,85 (incl. BTW €5,87) per stuk

Sababuild® 650

Sababuild® 650 is een afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (werkende) voegen in gevels. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €5,75 (incl. BTW €6,96) per stuk

Sabadrain - 400 ml

Sabadrain is een afdichtingskit, 1-componentig, elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-polymeer voor het afdichten van voegen rondom draingoten. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €8,80 (incl. BTW €10,65) per stuk

Sabaprotect M500

Sabaprotect M500 is een rook- en brandwerende afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht)vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (dilatatie)voegen en stalen of houten kozijnen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €12,94 (incl. BTW €15,66) per stuk

SABA Sealer Field

SABA Sealer Field is een 2-componentige, zelfnivellerende, chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 30%) voor het afdichten van liggende voegen en scheuren in verhardingsconstructies en/of toepassingen. Bel voor prijsopgave.

 • Bel voor prijsopgave

SABA Sealer Field - 15 liter

SABA Sealer Field is een 2-componentige, zelfnivellerende, chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 30%) voor het afdichten van liggende voegen en scheuren in verhardingsconstructies en/of toepassingen.

 • Bel voor prijsopgave

SABA Sealer Field - 7,5 liter

SABA Sealer Field is een 2-componentige, zelfnivellerende, chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 30%) voor het afdichten van liggende voegen en scheuren in verhardingsconstructies en/of toepassingen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €175,95 (incl. BTW €212,90) per stuk

SABA Sanitair

SABA Sanitair is een afdichtingskit, 1-componentig, oximvrij, blijvend elastisch op basis van siliconen voor het afdichten van voegen in sanitaire ruimten. Bel voor prijsopgave voor grotere bestellingen.

 • €5,94 (incl. BTW €7,19) per stuk

SABA Wellfix

SABA Wellfix is een zeer snelle 2-componentige lijm op basis van polyurethaan voor het vastzetten van PVC doucheputjes tot 15 cm. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €23,75 (incl. BTW €28,74) per stuk
back to top