Winkelwagen 0
×

Welkom, meldt u a.u.b. aan!

Log in met uw e-mail en wachtwoord. Heeft u nog geen account maak deze dan nu aan.

Nieuwe klant

Meld je dan nu aan!

Door het aanmaken van een account in onze webwinkel, kunt u sneller winkelen, blijft u op de hoogte van de status van uw bestelling, en kunt u de status van voorgaande bestellingen volgen.

SABA

45 artikel(en)

SABA Ecoseal Bio HM

SABA Ecoseal Bio HM is een afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van mechanisch zwaar belaste voegen en /of die microbiologisch worden belast. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €18,05 (incl. BTW €21,84) per stuk

SABA MS Floor

SABA MS Floor is een standvaste afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS Polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in (vloeistofkerende) vloeren. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €12,97 (incl. BTW €15,69) per stuk

SABA Primer 9002

SABA Primer 9002 is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van diverse ondergronden. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €24,95 (incl. BTW €30,19) per stuk

SABA Primer 9102

SABA Primer 9102 is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van niet poreuze ondergronden. Inhoud 1 liter. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €13,26 (incl. BTW €16,04) per stuk

SABA Primer H17

SABA Primer H17 is een 2-componentige epoxy primer voor poreuze ondergronden. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €40,05 (incl. BTW €48,46) per stuk

SABA Sealer MB-T

SABA Sealer MB-T is een 2-componentige, thixotrope, hoog chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 60%) voor het afdichten van staande voegen in verhardingsconstructies en/of toepassingen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €24,42 (incl. BTW €29,55) per stuk

Sababuild® 450

Sababuild® 450 is een afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (werkende) voegen in binnentoepassingen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €9,65 (incl. BTW €11,68) per stuk

Sababuild® 650

Sababuild® 650 is een afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (werkende) voegen in gevels. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €11,65 (incl. BTW €14,10) per stuk

Sabadrain - 400 ml

Sabadrain is een afdichtingskit, 1-componentig, elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-polymeer voor het afdichten van voegen rondom draingoten. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €12,05 (incl. BTW €14,58) per stuk

Sabaprotect M500

Sabaprotect M500 is een rook- en brandwerende afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht)vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (dilatatie)voegen en stalen of houten kozijnen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €15,50 (incl. BTW €18,76) per stuk

SABA Sealer Field

SABA Sealer Field is een 2-componentige, zelfnivellerende, chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 30%) voor het afdichten van liggende voegen en scheuren in verhardingsconstructies en/of toepassingen. Bel voor prijsopgave.

 • Bel voor prijsopgave

SABA Sealer Field - 15 liter

SABA Sealer Field is een 2-componentige, zelfnivellerende, chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 30%) voor het afdichten van liggende voegen en scheuren in verhardingsconstructies en/of toepassingen.

 • Bel voor prijsopgave

SABA Sealer Field - 7,5 liter

SABA Sealer Field is een 2-componentige, zelfnivellerende, chemisch resistente, elastisch blijvende afdichtingskit op basis van polysulfide (circa 30%) voor het afdichten van liggende voegen en scheuren in verhardingsconstructies en/of toepassingen. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €216,15 (incl. BTW €261,54) per stuk

SABA Clean All

SABA Clean All is een reiniger voor het verwijderen van polysulfide restanten, bijvoorbeeld van gereedschappen die worden gebruikt voor het aanbrengen van SABA polysulfide kitten/coatings.

 • €61,56 (incl. BTW €74,49) per stuk

SABA Flexform grijs - 1,5 liter

SABA Flexform is een 2-componentige plamuurmassa op basis van epoxy polysulfide, vooral geschikt als reparatie-uitvlakmortel en als vloeistofdichte dorpel op een (bedrijfs)vloer van beton. Bel voor prijsopgave bij grotere bestellingen.

 • €60,94 (incl. BTW €73,74) per stuk
back to top